Keuze 3

U hebt keuze 3 gekozen. U hebt een flinke betalingsachterstand en bent op zoek naar een oplossing. Bel ons meteen (035-760 069 4) wanneer u contact hebt met Bijzonder Beheer of de bank uw woning dreigt te veilen!

Wat betekent een veiling voor u?
Bij een veiling worden huizen tegen 65 tot 75% van de waarde verkocht. Bovendien zijn met een veiling veel kosten gemoeid die u uiteindelijk moet betalen. Dit betekent dat u met een grote restschuld blijft zitten. De-Huisopkoper.nl biedt een uitstekend alternatief omdat wij 85% tot 90% van de waarde betalen en verder geen kosten in rekening brengen.

Wij doen u direct een vrijblijven bod
Wanneer u in deze situatie zit, doen wij u meteen een vrijblijvend en kosteloos bod. Als we het eens worden over het bod, dan overleggen wij met uw bank. Gaat uw bank akkoord, en die kans is heel groot, dan kunt u weer verder met uw leven.

Wilt u in aanmerking komen voor schuldsanering?
Wilt u in aanmerking komen voor schuldsanering omdat u nu al niet meer aan uw opgelopen schulden kunt voldoen? Neem dan sowieso meteen contact met ons op. De-Huisopkoper.nl koopt uw huis en u kunt meteen met een schone lei beginnen. Want om voor schuldsanering in aanmerking te kunnen komen, moet u toch eerst uw huis verkopen!

Bel snel voor een afspraak of vul het contactformulier in. Wij leggen precies uit wat we doen, waarom we bepaalde stappen maken en als we onverhoopt geen oplossing hebben, zeggen we dat ook. U houdt volledige regie!